• Utviklet med norske frisører
  • 2090 0311
  • 96 % naturlige ingredienser
  • Resirkulert plast
  • Vegansk

Hveteprotein

– med styrkende effekt på tørt og slitt hår.

Les mer her
Hveteprotein. Versjon 1. Foto

Geitrams

– med pleiende effekt på hår og hodebunn.

Les mer her
Geiterams. Foto

Ny, unik hårpleieserie – RÅ fra Define

Den skandinaviske naturen er i en klasse for seg selv – vakker, ren og rå. Derfor trengte vi ikke å bevege oss langt for å finne ingredienser med god effekt på hår og hodebunn til vår nye serie fra Define.

RÅ fra Define er en ny hårpleieserie vi har utviklet med naturlige ingredienser, kjent fra skandinavisk natur. Du har kanskje sett geitrams i veikanten? Og som du sikkert vet, så vokser hvete i store deler av Skandinavia. Men det du kanskje ikke visste var at geitrams har en bevist lindrende effekt på hodebunn, og at hveteprotein styrker håret og reparerer slitte tupper. Derfor ble akkurat disse hovedingredienser i RÅ fra Define.

96% naturlig

Begge hårpleieseriene er 96 prosent av naturlig opprinnelse. Det vil si at hele 96 prosent av ingrediensene stammer fra naturen, men de resterende 4 prosentene er tilsatt for å sikre et produkt som er holdbart, brukervennlig og som dufter godt.

I tillegg til å være 96 prosent av naturlig opprinnelse og veganske er de også godkjent av svanen. Svanemerkede produkter er de minst miljøbelastende produktene i sin kategori, og du kan være helt trygg på at produktene er et godt valg når det kommer til både miljø og helse.

Resirkulert plast

Da vi skulle utvikle en helt ny serie startet vi jobben med å finne de mest bærekraftige og miljøvennlige løsningene. Ingrediensene var ikke det eneste som var viktig – emballasjen måtte også være bærekraftig. Emballasjen inneholder resirkulert plast – fra tidligere brukt emballasje.

 

Pumpe og tubekapsel er det eneste som vi ikke har fått laget med resirkulert plast enda. Dette er fordi disse produseres i et annet plastmateriale som knapt er tilgjengelig som resirkulert. Men dette jobber vi med, og vi målsetter å få tak i bedre alternativer også her i fremtiden.

Vi har jobbet lenge med å utvikle RÅ fra Define og er veldig stolte av resultatet. Vi håper du også liker produktene.

Q&A RÅ fra Define