Trenger du et enkelt håroppsett som du raskt kan fikse? Da trenger du ikke lete mer! Denne superfine oppsettingen passer like fint til hverdag som til fest. Og det beste av alt? Det er kjempelett å få til selv.

Det skal ikke mye til for at en enkel hestehale blir til en fresh frisyre eller et pent håroppsett. Alt du trenger er en kam til tuppering av håret, noen spenner til å feste frisyren og et par hårprodukter som frisyren til å sitte hele dagen.

Start med å preppe håret

Håret er alltid mye lettere å jobbe med om det har litt struktur – derfor er det perfekte utgangspunktet et hår som ikke er nyvasket. Nettopp vasket håret? Ikke noe problem. Start med litt Define Original Dry Shampoo i håret, som gjør håret lettere å jobbe med ved å gi deg ekstra støtte og tekstur. Visste du forresten at det finnes en egen tørrsjampo for brunetter?

Slik får du til et enkelt håroppsett – steg for steg

Start med alt håret i en enkel hestehale nederst i nakken. Trekk deretter en del av hestehalen gjennom strikken slik at du har noe av lengdene hengende løst (slik som vist på bilde 2).

Enkelt håroppsett - steg 1 og 2

Tips: Spray en god mengde teksturspray, Define Instant Volume Spray, i lengden for ekstra støtte og volum.

Tuppér den løsthengende lengden, før du drar den over hårstrikken. Fest med spenner og lus når du er fornøyd. For å få frisyren til å vare hele dagen (og kvelden) bør du avslutte med hårspray med ekstra hold – Define Extreme Hold Hairspray.

Enkelt håroppsett - steg 3 og 4

Flere tips til håroppsett

Ønsker du flere tips til styling og håroppsett, kan du sjekke ut flettefrisyren som imponerer, men som du absolutt klarer å lage selv. Eller hva med å bare freshe opp den klassiske hestehalen på annet vis?

Alle våre stylingtips finner du her.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!