Hestehalen er en go-to for mange, og det er ikke rart. Frisyren er superenkel å få til, og det finnes mange varianter - både høye og lave. Med noen ekstra hårstrikker kan den klassiske hestehalen få en helt ny look.

Tørrsjampo (Define Weightless Shine) eller volumspray (Define Instant Volume Spray) er de beste hjelpemidlene til all oppsetting. Det vil gi deg ekstra fylde, støtte og tekstur, og gjøre jobben mye enklere!

Slik gjør du det

  • Steg 1: Samle alt håret i en hestehale midt på bakhodet. Ønsker du en stram look kan du bruke hårbørsten til å samle håret.
  • Steg 2: Sett en ny strikk, cirka 5 cm nedenfor den første, og fortsett på denne måten nedover.
  • Steg 3: Når du har satt strikk hele veien ned, starter du med å trekke litt i håret for å få volum i alle partiene. Jobb fra øverst til nederst og bruk hårspray til slutt.

Hestehale frisyre steg for steg. FOTO

Unngå skader på håret

Dårlig tid om morgenen kan føre til at hestehalen (i ulike varianter) blir en daglig rutine. Men det kan også være hårets verste fiende, for håret blir nemlig utsatt for mye mekanisk skade av å bruke strikk på de samme stedene.

For å unngå skade på håret, kan du variere høyden på hestehalen, slik at du har forskjellige punkter du setter strikken fra gang til gang. Et annet godt alternativ er å bruke frottéstrikk, eller en strikk av stoff.

Etter at håret har vært oppsatt, kan du være litt ekstra snill med det å gi det en fuktighetsbehandling med for eksempel Define Argan Oil Shampoo, balsam og hårkur.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!