Krøller eller rett hår? Uansett om du bruker krøll-, rettetang eller hårføner, er det kjipt når det knitrer og ryker av håret. Beskytt håret ditt med varmebeskyttende spray: Define Heat Protection Spray.

Enten du bruker krølltang for å få de perfekte krøllene, ikke har tid til å lufttørke håret og bruker hårføneren, eller må rette ut den ene lokken som ikke vil ligge riktig, så er du ikke alene. De fleste av oss har et eller flere varmeapparat hjemme – og derfor bør varmebeskyttelse også ha en fast plass i hårpleierutinen.

Varmebeskyttende spray fra Define

Vårt helt nye produkt i Define-porteføljen, Define Heat Protection Spray, er en varmebeskyttende spray med pleiende egenskaper. Den er enkel og effektiv å påføre, og legger seg rundt hvert hårstrå og beskytter mot skader fra hårføner og andre varmeredskaper – helt opp til 230°!

Den lille flasken ligger godt i hånden slik at du enkelt kommer til alle deler av håret – og er selvfølgelig en perfekt størrelse å ha med på reisefot. Den lette formelen kan også brukes i tørt hår for å redusere frizz og gjøre det lettere å gre håret.

Hvordan skader varme håret?

Det som sliter på håret ditt kan deles i tre kategorier, termisk (varme), mekanisk (børsting tupering) og kjemisk (farging, bleking) slitasje. Vi spurte egen frisørekspert og leder av Define sitt frisørteam, Lise Holm-Glad om hvordan varme faktisk skader håret, og hvordan varmebeskyttende spray skal brukes.

– Termisk slitasje innebærer varmebehandling med for eksempel hårføner, rettetang og krølltang. Selv om håret blir aldri så flott, så er det likevel ikke til å unngå faktumet at sterk varme bryter ned hårstrukturen og reduserer styrken i håret ditt, forklarer Lise.

– Hvis håret ditt i tillegg er slitt eller tørt, du har farget eller bleket håret ditt ofte, så vil håret ta raskere skade og mer slitt av varmeredskaper.

Bruker du hårføner eller rettetang daglig, kanskje til og med på litt for høy varme, vil det være veldig skadelig for håret ditt. Og uten noen som helst form for beskyttelse så blir håret ødelagt i lengden.

Så hva er løsningen?

– Varmebeskyttelse, selvfølgelig.

Hårpleierutinen som pleier og beskytter

  • Start beskyttelsen i dusjen: Start med blanke ark og begynn behandlingen i dusjen. Vask håret med Define Moroccan Argan Oil som gir håret masse fuktighet, eller Define Strength & Volume med styrkene proteiner, slik at håret blir sterkt og sunt.
  • Gre ut flokene: Husk at håret er ekstra elastisk og brekker lettere når det er vått, så det er viktig å være forsiktig. Tørk derfor håret forsiktig med et håndkle, før du grer ut flokene.
  • Bruk varmebeskyttende spray: Spray jevnt over hele håret mens det fortsatt er fuktig, og vær spesielt nøye med tuppene – der slitasjen er synlig først.
  • Style håret: Skåne håret ditt mest mulig ved å ikke starte på full varme. Start heller med halvparten, eller mindre, før du øker. I de fleste tilfeller vil det ikke være nødvendig med maks varme for å oppnå drømmefrisyren.

Eksperttips fra Lise:

– Ser håret ditt livløst ut men du har ikke tid, eller tenkt å vaske det, prøv tørrføn! Spray lett over hele håret med Heat Protection Spray, føn håret med børste og du får et glansfullt resultat.

– Du kan også bruke sprayen i tørt hår før bruk av krøll- eller rettetang. Har du krøller som er ekstra frizzy, vil sprayen også dempe dette ved bruk i tørt hår, avslutter hun.

Hvorfor bruke varmebeskyttende spray?

  • Skaper barriere mellom håret og varmeapparatet
  • Forhindrer tap av av fuktighet og gjenoppretter fuktighet
  • Kontrollerer frizz
  • Glattere hår

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!