Lise Holm Glad. Foto

Lise Holm-Glad

Lise Holm-Glad har vært leder for Defines frisørteam siden starten i 2002 og har ansvaret for frisørtester av alle Define-produktene som er/blir. Har mange års erfaring som frisør, stylist og make up artist. Har jobbet ved frisørakademier, vært lærer på Oslo frisørskole og holdt en rekke frisørkurs i både inn- og utland. Fikk som Art Director, i et norsk frisørteam, prisen European master stylist fra Art & Fashion Group i New York for sitt arbeide innen fashion og foto.

Hvorfor Define frisør?

Jeg synes det er utrolig lærerikt og morsomt å få jobbe så tett med produktutviklere. Det å være med å påvirke hvilke produkter som lanseres og kvalitetssikre disse, er en super videreutvikling for meg faglig. Frisørteamet er en herlig gjeng som gir mye læring og inspirasjon, og som bidrar til at Defines produkter blir av beste kvalitet.

Mitt beste hårtips

På reise pakker jeg lett, da tar jeg med et hårbånd og en stylingspray. På kvelden setter jeg på hårbåndet fra pannen til nederst i nakken og ruller håret rundt hårbånet til alt håret er rullet inn. Jeg sprayer håret med stylingspray både før og etter jeg ruller det opp. På morgenen tar jeg av hårbåndet og har fått superfine krøller over natten.

Favoritt Define produkt

Jeg klarer meg ikke uten Define Instant Volume Spray, den bruker jeg til å preppe håret, få volum og til å feste stylingen. Denne er også superbra på korte frisyrer. Skal jeg ta med ett produkt på reise blir det denne.

Kan heller ikke få skrytt nok av Define Natural Hold Hairspray. Den gir godt hold og glans, samtidig som håret fortsatt er mykt og naturlig.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!