Vi i Define-teamet har i det siste hatt flere spennende prosjekter på gang, og nå er vi spente på å vise dere resultatet! Ikke bare har alle hårproduktene fått et oppdatert design, men all sjampo og balsam er nå vegansk og kommer i emballasje med resirkulert plast. Les om alt som er nytt både utenpå og inni her!

I det siste har vi i Define jobbet med å fornye alle produktseriene våre, og både emballasje og innholdslister har fått seg en real oppgradering. Designbyrået og kjemikerne våre her på Skøyen har stått på – for ikke å snakke om alle frisørene vi samarbeider med i hele landet.

Og endelig kan vi vise dere resultatet!
 

  • Et minimalistisk og tidløst design med friske nye farger i skandinavisk stil
  • Mer bærekraftig emballasje med resirkulert plast på alle våre sjampoer og balsamer
  • Sjampo og balsam helt vegansk og uten animalske ingredienser – og fremdeles ikke testet på dyr.

 

Nye formuleringer

Vi har gått nøye gjennom ingredienslistene våre. Noe er tatt bort og noe er erstattet med forbedrede og nedbrytbare ingredienser. Og etter mange prøver, flere runder med testing i både lab og salong, sitter vi endelig her med resultatet: All sjampo og balsam fra Define er nå vegansk og merket med kvalitetsstempelet til Vegan Society.

Lurer du på hvordan det ser ut på labben der vi utvikler våre hårprodukter? I denne episoden av Definesalongen kan du se hvordan det så ut da frisørene Kaja og Isabell fikk prøve å lage sin helt egen sjampo med Silje (vår helt egen kjemiker!) i laboratoriet vårt på Skøyen!

 

 

Nytt design

Og når hårproduktene gikk gjennom en fornying, følte vi det var på tide å friske opp designet også. Vi har trimmet og tweaket, og resultatet er flasker, bokser og tuber i en matt finish som ligger godt i hånda også når du har dårlig tid i dusjen – eller skal freshe opp frisyren i en fei. Fargene er dusere og de minimalistiske linjene er mer skandinavisk i uttrykket.

 

Nye produkter

Define Strength & Volume er en helt ny serie som passer perfekt til deg med fet hodebunn, flatt hår og tørre lengder. Sjampoen fjerner fett og stylingrester fra hodebunnen og motvirker slitte tupper. Den pleier hodebunnen og gir håret et skikkelig løft – som varer lenge etter hårvasken. Både sjampoen og balsamen inneholder et styrkende kompleks som ikke bare reparerer håret, men også gjør det mer motstandsdyktig mot slitasje.

Og endelig har vi fått en egen sjampo til menn! Nyheten Define Men Clean & Fresh Shampoo renser effektivt håret for fett og stylingrester, samtidig som den motvirker flass og er mild og pleiende for hodebunnen.

 

Define Strength and Volume. Foto.

Forbedrede produkter

Serien vår for farget hår har lenge vært en stor favoritt på grunn av de fargebevarende egenskapene. Nå har vi oppdatert formuleringene og tilsatt kameliaolje i både Define Color Care Shampoo og Balsam. Kameliaolje har unike pleiende og beskyttende egenskaper som gjør at farget hår holder seg fint enda lenger. Produktene har en fantastisk anti-frizz-effekt som sørger for mykt og glansfullt hår.

Define Weightless Shine Shampoo og Balsam inneholder nå hyaluronsyre som binder fuktighet i håret, noe som gjør underverker på tørt hår. Hyaluronsyre er ikke en syre, men en sukkerart som du også finner naturlig i kroppen. Sjampoen renser håret for glansdempende stoffer som smuss og fett, og balsamen fukter uten å tynge håret. Håret blir etterlatt skinnende sunt, glansfullt og luftig.

Resirkulert plast

Da vi lanserte den prisvinnende hårpleieserien RÅ fra Define for to år siden, var det et naturlig valg å bruke resirkulert plast i emballasjen. Og etter mye prøving, er vi endelig klare til å levere all sjampo og balsam i flasker og tuber med innhold av resirkulert plast.

Det har vært en utfordring å få tak i nok resirkulert plast til emballasjen vår. Den må svare på en del krav, som at den er holdbar nok til å fraktes og mistes på flisgulv. Samtidig må den være myk nok til at man kan klemme ut produkt. Men endelig har vi kommet frem til en løsning som svarer på både bærekraft og kvalitet!

Og du? Nesten all emballasjeplast kan resirkuleres, så husk å fortsette å kildesortere alt av plastemballasje. Da sikrer du at vi og andre får nok materiale som vi kan bruke. Det er jo helt nydelig å tenke på at det du har fått nytte av en gang kan vaskes og smeltes om – og brukes om igjen!

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!