Weightless Dry Shampoo er en helt ny tørrshampoo som gir tynt og fint nordisk hår en frisk og nyvasket følelse.

Nyheten Weightless Dry Shampoo er ingen lettvekter. Tvert imot er det en sterk kandidat til kampen mot flatt og tynt hår som trenger et lite løft. Det er et løfte!

Weightless Dry Shampoo er en lettere tørrshampoo som er spesielt laget for tynt og fint hår. Den gir en umiddelbar følelse av rent hår – og lukter helt nydelig! Den er perfekt for deg som ikke ønsker så mye produkt i håret, men som samtidig trenger den oppfriskende effekten dette produktet gir. Nyheten er også vegansk – i likhet med alle de andre produktene våre.

Hva er tørrshampoo?

Det er et av de mest solgte stylingproduktene våre, og er et av våre mest anbefalte hårprodukter for tynt hår. Det er ikke uten grunn. Denne magiske sprayen absorberer fett og fuktighet, noe som gjør håret luftig og velduftende. Tørrshampoo er lett å bruke, og vil gi forskjellige resultat alt etter hvilken frisyre du har og resultatet du er ute etter.

Bruksområder:

  • Friske opp frisyren mellom hårvaskene
  • Få mer volum i håret
  • Gjøre håret lettere å style

Tørrshampoo for å sette opp håret

Skal du sette opp håret, er Weightless Dry Shampoo din nye beste venn. Nyvasket nordisk hår kan være litt glatt og vanskelig å jobbe med, men sprayer du lett over håret med nyheten før du setter i gang, gir den passe hold til at det blir lekende lett å sette opp knuter eller lage fletter – uten at håret blir stivt eller tynget.

Fett hår

Ute etter å bli kvitt fett hår i en fei? Nyheten kan brukes daglig for å utsette hårvasken eller friske opp frisyren. Bare spray Weightless Dry Shampoo inne ved hårrøttene. Løft gjerne håret i seksjoner for å komme til over hele hodet. Rufs til med fingertuppene for å fordele produktet og få litt ekstra volum. Resultatet er lett, friskt og luftig hår.

Fet pannelugg

Panneluggen har en tendens til å se fet ut lenge før resten av håret siden den er i kontakt med pannen og blir tatt mye i. Da er det praktisk å holde den lett og luftig med tørrshampoo. Spray forsiktig over den, og rufs over med fingrene for å fordele produktet og få mer volum. Sprayen vil gjøre luggen lettere å forme og få den til å ligge på plass.

Kan menn bruke tørrshampoo?

Ja, så klart! Og vi tror gutta kommer til å falle ekstra for Weightless Dry Shampoo fordi den gir sveisen volum og løft, samtidig som den ikke gjør håret tungt eller klissete. Påfør produktet i hodebunnen først, og avslutt med for eksempel Define Moulding Clay i tuppene for ekstra hold.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!