Det er faktisk ikke så vanskelig å få til en fin føn – her viser Isabell hvordan du enkelt kan forme håret og skape fylde med god føn-teknikk. Husk at en fresh føn er ikke forbehold party. Du kan ordne volum med føner på en hvilken som helst hverdag du ønsker å skinne litt ekstra.

Du trenger:

  • En føner med rundbørste på
  • Et par klyper
  • Define Pure Volume Mousse: Dette er en fyldig mousse som gir volum og hold til alle hårtyper. Enkel å fordele og gir ekstra løft uten å tynge. Husk å riste flasken og vend den opp ned før bruk.
  • Define Instant Volume Spray: Dette er en unik blanding av tørrshampo og hårspray som gir umiddelbar volum og fylde til håret. Kan brukes til å både forme håret og feste frisyre. (Dette er også frisørenes favoritt til å preppe håret før oppsetting)
  • Define Natural Hold Hairspray: Hårsprayen bevarer frisyrens fleksibilitet noe som gir en naturlig finish, samtidig som den gir glans til håret.

Få volum med føner

Slik får du volum med føner:

Steg 1: Påfør Define Volume Mousse i fuktig hår.

Steg 2: Neste steg er å tørke håret. Her kan du velge mellom å lufttørke det – om du har god tid eller ønske å skåne håret for varmebehandling, eller føne det tørt.

Steg 3: Børst ut alle floker med en hårbørste.

Steg 4: Deretter skal du dele opp håret. Sett vekk håret på toppen med et par klyper og del resten av håret til hver sin side.

Steg 5: Start bak. Sett børsten innerst, legg tuppene over rundbørsten og dra nedover. Rull inn tuppene til slutt. Slik fortsetter du med begge sider, før du slipper ned resten av håret.

Steg 6: Gre panneluggen på begge sider med rundbørsten, og rull den bakover.

Steg 7: Spray undersiden med Define Instant Volume Spray for ekstra støtte og volum

Steg 8: Form og fest luggen med Define Flexible Hairspray.

Det var vel ikke så vanskelig? Det var vel ikke så vanskelig? Få flere hårtips på nettsiden vår, eller sjekk ut Define på YouTube. Her viser frisørene våre, Kaja og Isabell, hvordan du enkelt kan få til superfreshe frisyrer.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!