Et fint håroppsett trenger ikke å være så avansert. Kan du ikke flette, så kan du jukse deg til det! Sjekk ut dette håroppsettet som passer for både kort og halvlangt hår.

Enten du skal flette, knyte, tvinne eller hvilken som helst annen teknikk du velger for å lage et håroppsett, bør du bruke litt tørrsjampo i håret først. Bruk gjerne Define Original Dry Shampoo. Det vil gi deg ekstra støtte og tekstur, slik at det blir enklere å jobbe med håret. Visste du forresten at det finnes en egen tørrsjampo for brunetter?

PS! Hvis du har veldig glatt hår, kan du gjerne ta en liten dæsj med hårspray først også. Dette er Define Natural Hold Hairspray perfekt til. Den veganske hårsprayen gir akkurat nok tekstur så håret blir enklere å sette opp, uten at det blir for stivt.

Her får du en enkel knyteteknikk som gir et superfint resultat.

Slik gjør du det

Når håret er preppet ferdig, starter du med å ta en del hår helt i front fra hver side, som du knyter sammen i en knute (slik som vist på bilde 1). Plukk med deg litt hår fra hver side og lag en ny knute på hver del mens du beveger seg nedover håret (slik som vist på bilde 2 og 3).

Når du har laget knuter til nedenfor hårfestet, setter du på en strikk slik har du har igjen en liten hestehale (slik som vist på bilde 4).

Håroppsettet passer både til korte og mellomlange hårfrisyrer – men har du litt lengde på håret, kan et godt tips være å sette på en ekstra hårstrikk litt nedenfor den første. På den måten blir det lettere å få festet og skjult lengden. Surr hestehalen innunder knutene og fest med spenner og lus.

TIPS: Ønsker du ekstra volum i frisyren, kan du i hver knute trekke ut håret litt. Avslutt frisyren med Define Extreme Hold Hairspray for holdbarhet.

Ønsker du flere tips til håroppsett og annen styling? Sjekk ut artiklene våre her

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!