Det finnes fine frisyrer som passer perfekt til både bunad og andre festantrekk, men mange av disse er like kompliserte som de er fine. Er du på jakt etter en enkel flettefrisyre som du kan lage selv? Sjekk ut denne!

Liker du at ting går litt fort, er denne frisyren perfekt for deg. Ikke bare er det en enkel frisyre å få til helt selv, men flettene er også superfine til bunad.

Dette trenger du til flettefrisyren:

Forarbeid til fletting:

Godt forarbeid vil gjøre at frisyren holder mye bedre gjennom hele dagen. Så hvordan kan du få riktig tekstur på håret som er lettere å jobbe med? Enkelt! Alt du trenger å gjøre er å spraye håret med tørrsjampo og volumspray før du setter i gang med fletting og håroppsett.

Enkel flettefrisyre med to fletter steg for steg:

  1. Lag en sideskill og dra håret frem. Syns det er vanskelig å holde håret adskilt, er et godt tips å feste en strikk løst så du ikke får med deg håret fra andre siden i fletten.
  2. Del håret i tre og flett hele veien ned mens du inkluderer litt og litt hår fra sidene. Det er ikke så viktig at fletten er veldig stram.
  3. Fest med strikk når du har kommet til enden.
  4. Gjenta prosessen på andre siden.
  5. Når du er ferdig med å flette sprayer du litt Define Extreme Hold Hairspray for ekstra hold. Du kan med fordel bruke litt Define Instant Volume Spray for ekstra fylde. Løft håret samtidig som du sprayer for mer volum i frisyren.
  6. Dra litt i flettebuene for ekstra fyldige fletter og avslutt med Define Natural Hold Hairspray.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!