For mange er fletter en “go to”-frisyre når det kommer til bunad, og det er ikke rart, for det er en uslåelig kombinasjon. Trenger du litt inspirasjon til bunadsfrisyre, sjekk ut denne enkle flettekransen. Så enkelt å lage, men så flott!

Dette trenger du til flettefrisyren:

  • 1 hårstrikk
  • Sløyfe til pynt
  • Define Dry Shampoo: Tørrsjampo absorberer fett og fukt fra håret, og er perfekt for forberedelse til videre styling. I tillegg lukter den kjempefriskt!
  • Define Volum Spray: En unik blanding av tørrsjampo og hårspray som gir umiddelbart volum og fylde til håret. Perfekt for prepping før oppsett og fletting.
  • Define Natural Hold Hairspray: Gir en naturlig finish med godt hold. Frisyren bevarer fleksibiliteten sin og håret får litt ekstra glans. Hårsprayen er enkel å børste ut.

Forarbeid til fletting:

Det er faktisk lettere å flette håret om det ikke er nyvasket, men det er så klart forståelig at du ønsker å vaske håret. Det finnes selvfølgelig en løsning for nyvasket, glatt hår også. Start med å spray tørrsjampo og volumspray før du setter i gang med fletting og håroppsett. Håret får en tekstur som er mye enklere å jobbe med, og godt forarbeid vil gjøre at frisyren holder mye bedre gjennom dagen.

Enkel flettekrans steg for steg:

Steg 1: Start med å flette fra hårfestet på den ene siden. Ta med deg litt og litt hår for hver gang du fletter deg nedover.

Steg 2: Flett helt ned til hårfestet på andre siden, og gjerne litt ut i lengden. Her kan du velge selv hvor langt ut du ønsker å flette. Fest med en strikk når du er fornøyd med lengden på fletten.

Steg 3: Ønsker du en fyldigere flette er det fint å dra litt i flettebuene.

Steg 4: Bruk Define Flexible Hairspray for å gi hold og glans til frisyren. PS. Denne finnes også i reisestørrelse som får plass i vesken hvis du skulle ha behov for å friske opp litt i løpet av dagen.

Steg 5: Avslutt med å fest en fin sløyfe. Her kan det være fint med både ensfarget eller rød, hvit og blå. Se selv hva som passer best til bunaden din.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!