Define jentene skal utvikle sin egen sjampo. Hvordan det går får du se i episode syv av Define Salongen.

Gikk du glipp av sjette episode av Define Salongen Sesong 2? Se den her.

RELATERT: Ny sesong av Define Salongen

Kaja og Isabell besøker laben

I dagens episode har Kaja og Isabell fått lov til å lage sin egen sjampo i Define laboratoriet på Skøyen. «Endelig skal vi opp på laben – det har vi hatt lyst til å gjøre kjempelenge,» sier Isabell.

Inne på laben får Kaja og Isabell utdelt en oppskrift fra Defines kjemiker, Silje Nome, som de skal følge. Men det viser seg å være en smule vanskeligere enn de trodde. «Jeg visste jo ikke hva halvparten av disse tingene var engang, så jeg kjente at jeg bare stod der og klødde meg litt i hodet,» innrømmer Isabell.

Men Silje er tålmodig.

Etter litt fjas og blanding av ingredienser på gefühlen har Kaja klart å lage to sjampoer – én med sommerduft og én som lukter eksklusivt. Og de er hun veldig fornøyd med. «Jeg var jo på hyttetur etter at jeg hadde lagd det her og så skulle hun ene venninna mi vaske håret og så hadde jeg jo med meg sjampoen…og hun bare, herregud, Kaja…den her må du selge!»

Isabell er også svært begeistret over den ene sjampoen til Kaja. «Det her er sommer på flaske!» roper hun. «Den her hadde jeg vaska meg med hver dag.»

Define da og nå

Mens Kaja og Isabell prøver seg som kjemikere, drar Lise på besøk til Cretalux – Define sitt designbyrå i Oslo. «Det som er så spennende med Define er jo at det er et norsk produkt og at det også skal fremstå sånn visuelt – det skal føles og se skandinavisk ut» sier Ina Bråthen, Senior Designer i Cretalux.

Og selv om Define har stort sett vært tro mot sitt skandinaviske DNA gjennom tidene, så har noen designuttrykk vært mer heldige enn andre. «Det var flere sånne retninger der som jeg kanskje har fortrengt,» ler Lise, når Ina viser henne et slideshow av Defines visuelle utvikling fra 2002 og frem til i dag.

Før hun går forteller Lise Cretalux-teamet at Define jobber i disse dager med å oppdatere de kjemiske formuleringene sine. «Vi går jo mot en mer grønn og bærekraftig fremtid, så det er veldig spennende,» sier hun.

RELATERT: Define Salongen: Episode 2
RELATERT: Define Salongen: Episode 3
RELATERT: Define Salongen: Episode 4
RELATERT: Define Salongen: Episode 5
RELATERT: Define Salongen: Episode 6

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!