Hva skjer når Define-teamet tar imot fotballspillere, Lise prøver seg på Tik Tok og Kaja setter nyttårsforsettet ut i live? Det får du se i sjette episode av Define Salongen.

Gikk du glipp av femte episode av Define Salongen Sesong 2? Se den her.

RELATERT: Ny sesong av Define Salongen

Tre tøffe fotballjenter

I dag skal Define-teamet fikse håret til tre tøffe fotballjenter fra laget Trondheims-Ørn. En av spillerne er Emilie, som innrømmer til Lise at, i motsetning til fotball, så er hun ikke så flink med hår. «Hvis det skal være sånn beach waves, så ender jeg ofte opp med en afro,» sier hun.

Lise begynner med å vaske håret til Emilie. «Det er egentlig veldig viktig å shamponere to ganger,» sier hun. «Første gangen så løsner smusset og fettet og sånn, og andre gangen så blir det helt rent. Hvis du bruker bare en liten ert med sjampo andre gangen, så kan du kjenne at det skummer veldig bra.»

Etter håret er vasket tilfører Lise litt skum. «Skum i vått hår – det bør man egentlig ha hvis man skal krølle det etterpå,» forklarer hun. «Da tar det bedre krøll også sitter det lenger.»

Når krøllene er på plass, avslutter Lise med Define Instant Volume Spray. Resultatet er lett og bølgete hår.

Lise tester Tik Tok

Mens Lise fikser håret til Emilie kommer det frem at hun er en ganske stor Tik Tok stjerne, med hele to millioner følgere. Lise må bare innrømme at hun egentlig ikke aner hva dette fenomenet er. «Folk gjør så mye rart…jeg tror det ligger et bilde bak og så kan du fly til månen. Jeg vet jo ikke.»

Emilie viser Lise profilen sin. «Det var litt av det jeg trodde, men det var utrolig mye mer ‘out there’, villt, festlig,» sier hun.

Lise bestemmer seg for å prøve. Etter et litt kleint resultat er hun ikke overbevist. «Det var veldig gøy, men det er ikke min karriere. Jeg har faktisk ikke tort å vise den til sønnene mine engang,» ler hun.

Kaja blir inspirert

Etter å ha møtt fotballjentene føler Kaja seg inspirert til å sette nyttårsforsettet sitt ut i livet. «Jeg hadde jo som nyttårsforsett å bli en ny og bedre versjon av meg sjøl,» sier hun. Hun bestemmer seg derfor for å legge ut på en aldri-så-liten «bootcamp» med barndomsvenninnen Malin. Bootcamp-en består av en joggetur rundt Bygdøy.

Før Kaja kommer seg av gårde må hun selvfølgelig fikse frisyren. Den skal tross alt overleve en dag i naturen. Hun sprayer håret godt med Define Dry Shampoo før hun forlater Define Salongen.

Både turen og tørrsjampoen var en suksess. «Å bare kjenne på sola varme, litt sånn før virkelig våren har kommet…det var helt fantastisk,» forteller Kaja. Og «tørrsjampoen holdt mål da jeg var ute på tur.»

RELATERT: Define Salongen: Episode 2

RELATERT: Define Salongen: Episode 3

RELATERT: Define Salongen: Episode 4

RELATERT: Define Salongen: Episode 5

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!