I femte episode av Define Salongen får Kaja og Isabell testet sine frisørferdigheter når de får besøk av to mannlige hårmodeller. Klarer de å få herrene fornøyd? Følg med å se.

Gikk du glipp av fjerde episode av Define Salongen Sesong 2? Se den her.

RELATERT: Ny sesong av Define Salongen

Filip

Filip skal freshe opp frisyren hos Kaja, og er litt nervøs. «Jeg er veldig redd for håret mitt,» innrømmer han innledningsvis. Men så kjempebekymret behøver han ikke være. «Jeg har hørt masse gode rykter om at hun er helt fantastisk,» sier han om sin nye stylist.

Kaja bestemmer seg for å gi Filip en litt strammere look og har hentet inspirasjon fra tidenes stilikon og kjekkas: David Beckham. «Jeg har sett et bilde av han derre sjølveste David Beckham,» tuller hun. Kaja klipper håret til Filip på sidene, men beholder lengden på toppen. Hun ønsker også å få inn litt mer fukt i håret hans, og anbefaler derfor å blande en styling paste med RÅ fra Defines Leave-In-Kur.

Men er Filip fornøyd med resultatet? «Det er uvant, men jeg synes det er fint, jeg,» sier han.

Krister

Krister skal få stelt skjegget hos Isabell og gleder seg. «Jeg tenker at i dag så skal vi få trimma skjegget litt…det er ikke så altfor langt, men vi må korte det ned littegran,» forklarer Isabell. I tillegg har Krister en verv Isabell må ta stilling til når hun skal få skjegget mer symmetrisk.

Isabell starter med å ta bort litt fyll på sidene. «Jeg elsker skjegg…det er nesten litt som sminke for menn,» sier hun. Skjeggmannen Krister er helt enig. «I hvert fall når hårfestet kryper oppover,” ler han, og legger til «a man without a beard is not yet a man.»

Isabell fortsetter med å forme skjegget under haken til Krister. Hun anbefaler å barbere mot vekstretningen når man skal fjerne håret. Videre deler hun tre tips for hvordan Krister – og andre skjegg-glade gubber – kan stelle skjegget sitt hjemme.

Slik steller du skjegget mellom frisørbesøkene:

1. Rens under og over skjegget.

2. Benytt hårkur eller balsam for å gi fukt til skjegget. Define Leave-In-Kur fra RÅ egner seg utmerket til dette.

3. Hvis skjegget begynner å bli altfor ustyrlig, kan du bruke en paste for å roe det ned. Dersom du ikke har en paste som er beregnet for skjegg er Soft Mud fra Define et bra alternativ.

RELATERT: Define Salongen: Episode 2

RELATERT: Define Salongen: Episode 3

RELATERT: Define Salongen: Episode 4

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!