Nytt år, ny look! Det ble det i hvert fall for to heldige damer som vant en bli ny dag hos Kaja og Isabell i Define Salongen.

Gikk du glipp av tredje episode av Define Salongen Sesong 2? Se den her.

RELATERT: Ny sesong av Define Salongen

Vant bli ny dag

Før jul lanserte Define en konkurranse på Facebook, hvor man kunne vinne en bli ny dag i Define Salongen. «Når man skal trekke [vinnerne] ut, så synes jeg alltid det er vanskelig fordi du har lyst til å gi det til egentlig alle, sier Lise Holm-Glad, leder for Define-teamet. «Det er mange som fortjener det.» Denne gangen ble det Monika, pedagogisk leder i en barnehage på Rælingen, og Kristin, som hjelper mennesker med funksjonshemninger å komme seg ut i arbeidslivet, som stakk av med premien. I tillegg til en ny, fresh frisyre, fikk begge damene ta med seg en goodie bag med produkter fra den bærekraftige hårpleieserien RÅ fra Define.

Monika

På Monika bestemte Kaja seg for å ta av litt av lengden på håret. «Utrolig fin farge du selv har. Du får jo fram den gløden i ansiktet ditt,» sier Kaja. Det holdt derfor å gi Monika litt striper. En ny sofistikert skulderklipp, med myk styling, utgjorde den store forskjellen. For å få litt bølger og krøll i håret, anbefaler Kaja å gjøre følgende:

1. Gre håret i dusjen
2. Tørk håret med håndkle
3. Bruk Define leave-in kur
4. Klem håret opp
5. La håret lufttørke

Kristin

I likhet med Monika ble det også en skulderklipp på Kristin. For å fremheve ansiktet hennes enda mer, farget Isabell øyenbrynene til Kristin i en varm kastanjebrun farge som stod i stil med hennes nye, mørkere hår. Sluttresultatet ble en lett og spretten frisyre med ansiktet i fokus. «Tusen takk for at dere valgte akkurat meg. Jeg er så fornøyd,» skriver Kristin i en melding til Define-teamet etter den opplevelsesrike bli ny dagen.

RELATERT: Define Salongen: Episode 2

RELATERT: Define Salongen: Episode 3

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!