I tredje episode av Define Salongen får Isabell besøk av et kjent fjes som utfordrer henne på noe hun ikke alltid har vært så god på. Define-damene gjør seg klar til nyttårsfest og deler sine forsett for 2020.

Kjendisbesøk

I dag tropper et kjent ansikt opp på Define Salongen, og Isabell er spent på å finne ut hvem det er. «Det verste som kan skje er at jeg ikke vet hvem denne personen er også har det blitt hypet opp så veldig mye,» sier hun. Men det er ingen grunn til bekymring. Yogainstruktør Vibeke Klemetsen er ikke fremmed for Isabell. «Å herregud! Jeg veit jo hvem du er!» skriker Isabell i det hun runder hjørnet på treningsstudioet et par etasjer over Define Salongen. Vibeke har planlagt å ta en yogaøkt sammen med Isabell før de vender tilbake til Define Salongen for å fikse litt på håret.

Satser på helsa

«I 2014 så fant jeg ut at jeg hadde prolaps i ryggen,» forteller Isabell. Siden den gang har hun ønsket å investere mer i helsa, selv om det å komme i gang med trening ikke har vært det enkleste. Etter yogatimen med Vibeke er Isabell mer motivert enn noensinne. «Jeg kommer virkelig til å ta med meg mye av dette videre…jobbe med kjernemuskulaturen som jeg ikke har gjort så mye tidligere.» Tilslutt deler Vibeke sine tips for hvordan man kan holde seg aktiv i romjulen. Damene avslutter økten og Vibeke er klar for å bli dullet med i Define-stolen.

Vibeke Klemetsen i frisørstolen

Siden Vibeke er opptatt av velvære velger Isabell å gå vekk fra Hollywood glam og fokusere mer på naturlig skjønnhet. For å oppnå dette bruker hun produkter fra hårpleieserien RÅ, som inneholder naturlige ingredienser, kjent fra den skandinaviske naturen. En av hovedingrediensene i serien er hveteprotein som styrker håret og reparerer slitte tupper. «Proteiner gjør jo håret litt trått…men det er ikke negativt,» forklarer Isabell. Sluttresultatet er en enkel, men vakker, nordisk look.

Nyttårsfest

Etter besøket til Vibeke er Isabell og resten av Define-trioen klar for nyttårsfest. «Nyttårsforsetter – har vi det da, jenter?», spør Lise. «Jeg tenker egentlig bare å fortsette å jobbe med meg selv,» sier Isabell. «Salongen skal gå swoosh opp i været. Det er mitt mål.»

Godt nyttår, alle sammen!

RELATERT: Ny sesong av Define Salongen

RELATERT: Define Salongen: Episode 2

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!