I andre episode av Define Salongen får vi et gjensyn med kjerneteamet: Lise, Kaja og Isabell. Det dukes til julebord, og Kaja avslører at hun er på utkikk etter noe spesielt.

Gikk du glipp av første episode av Sesong 2? Se den på YouTube.

Føler seg som familie

Define-jentene er tilbake, og gleder seg til litt førjulsfeiring sammen. Etter å ha jobbet tett med hverandre i over ett år føler Lise, Kaja og Isabell at de har blitt en liten familie. «Altså, [Isabell] har blitt lillesøstra mi, eller kona mi,» ler Kaja. Isabell er enig. «De har jo blitt familien min begge to, og jeg er veldig, veldig knytta til dem» sier hun.

Jentenes første julebord

Det er første gang Define-jentene skal ha julebord sammen, og de er veldig spent. «I dag er det julebord…vi aner jo ikke hva vi skal gjøre,» innrømmer Kaja. Det får jentene snart vite, når Defines SoMe-spesialist, Birgitte, dukker opp og avslører at hun har laget en rebus de må løse. Tiden er knapp, og jentene flyr rundt på Orkla-bygget for å samle ledetråder. Turen tar dem blant annet innom laboratoriet, der alle Define-produkter blir utviklet før de havner i din nærmeste dagligvarebutikk.

Kaja tar ordet

Endelig er rebusen løst og jentene slår seg ned ved julebordet. Glassene fylles og Kaja tar ordet. «Vi har det jo helt sykt bra sammen, vi er jo et veldig godt team,» begynner hun. «Men vi hadde jo klart å fylle opp én til frisørstol….» Kommer det ett nytt Define-medlem på teamet? Vi er like uvitende som deg – følg med videre!

RELATERT: Ny sesong av Define Salongen

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!