RÅ fra Define stakk av med prisen ‘Årets hårprodukt’ under den prestisjetunge Norwegian Cosmetic Award (NCA) i år. Det er vi så klart stolt av!

– Vi er så stolte og glade for at RÅ fra Define vant ‘Årets hårprodukt’, og ikke minst er vi takknemlige for at alt arbeidet som er nedlagt blir lagt merke til. Dette viser at det er attraktivt å ha bærekraft som en viktig del av merkevaren, noe vi har mye fokus på, sier Lise Holm-Glad, leder for Defines frisørteam og initiativtaker av Define Salongen.

Norwegian Cosmetic Award er en årlig prisutdeling i regi av Kosmetikkleverandørenes forening. Og da 18 priser skulle deles ut på årets prisutdeling, samlet det seg nær 300 deltakere på Edderkoppen Scene i Oslo – deltakerne bestod av bransjefolk, influencere og invitert presse.

Årets hårprodukt

Vinnerne på Norwegian Cosmetic Award kåres av en uavhengig fagjury bestående av personer med tilknytning til bransjen, blant annet fra detaljhandel og øvrig bransjeekspertise. Juryens begrunnelse for at RÅ fra Define vant årets hårprodukt var:

“Denne hårpleieserien svarer i aller høyeste grad på dagens trend. Blant annet naturlige ingredienser, vegansk merket, Svanemerket og har også resirkulert og resirkulerbar emballasje. De naturlige ingrediensene har dokumentert effekt på hår og hodebunn”.

Årets hårprodukt. Rå fra Define. Styrkende hveteprotein. Foto

Fokus på miljø og bærekraft

Det var liten tvil om at miljø og bærekraft måtte ligge i fokus når vi skulle utvikle RÅ fra Define. Våre kortreiste produkter, som er utviklet på Skøyen i Oslo og produsert i fabrikken vår i Ski, er utviklet med naturlige ingredienser, kjent fra skandinavisk natur.

Hele 96 prosent av ingrediensene i RÅ fra Define stammer fra naturen, mens de resterende 4 prosentene er tilsatt for å sikre et produkt som er holdbart, brukervennlig og som dufter godt. Også emballasjen ble laget med bærekraft i bunn. Emballasjen inneholder nemlig 100 prosent (flasken) og 50 prosent (tuben) resirkulert plast – fra tidligere brukt emballasje.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!