Det sier seg kanskje selv at ulike produkter passer til ulike hårtyper og frisyrer. Hvilken du bør velge avhenger blant annet av hva slags resultat du ønsker – hold, glans eller et naturlig resultat. Her får du oversikt over ulike hårprodukter for menn når du skal style håret.

Det finnes mange ulike typer hårvoks. De kan være tørre og harde, ofte kjent som clay, myke og kremaktige, ofte kjent som paste eller mud, eller fete og glinsende – som er den varianter de fleste kanskje forbinder med produktkategorien ‘voks’. En fet voks er super til tykt og tørt hår, og gjør at du kan forme de mest strie hårtypene.

Dette er de ulike stylingproduktene fra Define

  • Define Soft Mud: Dette er en myk og kremaktig voks som passer til hår med litt lengder, men også kort hår. Den er enkel å fordele i håret som gjør det lett å forme det slik du ønsker. Soft Mud har middels hold og demper tørt hår som bruser seg. I tillegg er den enkel å vaske ut.

stylingprodukt: soft mud

  • Define Aqua Wax: Dette er en myk voks som gir masse glans og en shiny finish. Den er passer til både tykt, krøllete og tørt hår – og gjør at du enkelt kan forme de mest strie hårtypene. Voksen er vannløselig og er derfor enkel å vaske ut.

stylingprodukt: aqua wax

  • Define Moulding Clay: Dette er er en fast og tørr voks som gir maksimal hold i stylingen og god kontroll på håret. Håret legges der du vil, og holder seg der, samtidig som den gir en matt finish. Clayen passer til korte frisyrer og er fin til tynt hår.

stylingprodukt: moulding clay

Tips til ekstra hold

Men det er ikke bare voks som kan hjelpe manken. Tekstur- og saltvannsspray er også perfekte produkter til hårstyling for menn. Dette vil gi både tekstur og hold til frisyren. Prøv gjerne også:

  • Tørrshampoo: Menn har oftere fet hodebunn og tørrsjampo vil fjerne fett og fuktighet. I tillegg gir effekten et bedre utgangspunkt for stylingen fordi håret får litt ekstra støtte. Velg mellom Define Dry Shampoo og Define Brunettes Dry Shampoo om du har mørkere hår. Sistnevnte vil også bidra til å dekke både ettervekst og grå hår.
  • Volumspray: Passer veldig godt til tynt hår og hvis håret skal ha litt løft. Den gir også litt ekstra tekstur slik at det virker fyldigere og så det er lettere å forme håret. Define Instant Volume Spray er sprayen som fikser det meste, og er en unik kombinasjon av tørrsjampo og hårspray.
  • Hårspray: Gir deg ekstra holdbarhet på stylingen. Når håret ligger akkurat som du ønsker, fest stylingen godt med hårspray! Define Extreme Hold Hairspray gir supersterkt hold til alle frisyrer, mens Define Natural Hold Hairspray er perfekt om du ønsker å bevare frisyrens feksibilitet. Denne hårsprayene er også enkel å børste ut.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!