Den er mild, lukter godt, motvirker flass og fjerner fett og stylingrester. Kan man ønske seg mer i et hårprodukt for menn? Sjekk ut nyheten vår her!

Ja, man trenger egne hårprodukt for menn! Og nyheten Define Men Clean & Fresh Shampoo er perfekt for deg som klør etter en sunn hodebunn og helt rent hår. For flott hår handler ikke bare om en passende klipp og riktig styling; en bra frisyre begynner med en skikkelig god hårvask og riktig sjampo.

Endelig en sjampo for menn!

Det er ikke fritt for at menn ofte låner litt hårprodukter av den kvinnelige delen av husholdningen, men det er ikke sikkert det er en fuktgivende eller proteinrik sjampo håret ditt trenger. Neida, det er ikke krise å velge feil produkt, men du får kanskje flere dårlige hårdager enn du ønsker deg – og det er det jo greit å slippe unna.

Da vi utviklet nyheten Define Men Clean & Fresh Shampoo, gjorde vi og frisørteamet vårt mange undersøkelser for å finne ut hva menn ønsket seg og trengte i en sjampo. Etter flere runder både i laboratoriet og frisørstolen, har vi kommet frem til en formulering som tar problemene og behovene vi avdekket ved roten. Produktet motvirker flass i hodebunnen, og fjerner effektivt fett og stylingrester. Samtidig er den mild og pleiende med en behagelig duft.

Define Men Clean & Fresh Shampoo

Hvorfor finnes egne hårprodukt for menn?

Hvis du spør en frisør, består hodet av to ting: Hårsekker og hodebunn.
I hodebunnen din finner du små talgkjertler som smører hår og hodebunn. Blir talgkjertlene for ivrige, skiller de ut for mye fett, og du får fett hår. Hvis de ikke produserer nok, blir resultatet livløst hår og tørr hodebunn.

Når vi vasker håret for ofte, eller med hårprodukter som ikke er tilpasset behovet vårt, kan vi ødelegge denne hårfine balansen.

Ulike produkter passer ulike hårtyper og frisyrer, og der kvinner gjerne er på jakt etter hårprodukter som gir mye fukt og glans, sliter mange menn med fet hodebunn og trenger et produkt mot flass. Det krever en god og mild sjampo som både renser og gir pleie til en hodebunn i ubalanse.

Sånn vasker du håret

For deg som liker bruksanvisninger: Vi ser deg! Det er ikke hokus pokus å vaske håret, men det er noen knep som sørger for at hårvasken ikke blir ei skikkelig floke.

1. Nok vann!

Sørg for at håret er skikkelig gjennomvætet før du påfører sjampo, hvis ikke blir såpen dårlig fordelt og får ikke gjort jobben sin skikkelig.

2. Bruk rett sjampo

Velg en sjampo tilpasset håret og behovene dine – for eksempel Define Men Clean & Fresh Shampoo. For deg som sliter med fett hår og flass i hodebunnen, er det spesielt viktig å jobbe produktet godt ned i hårrøttene.

3. … en gang til!

Ja, to runder med sjampo må til også for kort hår – det er nemlig den andre runden som gjør håret og hodebunnen ordentlig rent for smuss, hårprodukt og stylingrester. Andre gang skummer den mer, fordeler seg lettere i hele håret og sørger for at det blir helt rent.

4. Også menn trenger balsam

Den harde sannheten: Også menn bør bruke balsam. Den må ikke påføres hodebunnen, men ha litt balsam i tuppene for å lukke skjellagene i håret. Det gjør at eventuelle stylingprodukter sitter bedre og er enklere å vaske ut igjen, samtidig som det gjør håret mykere og mer livlig. Ikke glem å skylle godt.

5. Tørk håret forsiktig

Når håret er vått, er det svakere og kan lettere brekke. Derfor er det et godt tips å ikke bruke makt når du skal tørke håret med håndkle. Du kan heller klemme håndkleet forsiktig rundt håret før du eventuelt føner eller lufttørker det.

6. Style

Avslutt med stylingprodukter tilpasset din frisyre og resultatet du ønsker. Er du på jakt etter volum og ekstra tekstur, anbefaler vi Define Instant Volume Spray, mens en fast og tørr voks som Define Moulding Clay vil gi mer hold og en matt, sporty frisyre som er enkel å forme.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!