Konkurransevilkår «Vinn stylingpakke»

 1. Konkurransen er åpen for personer over 18 år bosatt i Norge. Ansatte i selskaper i Orkla-konsernet og deres nærstående, samt personer med avtaleforhold til slike selskaper, kan ikke kåres som vinnere av konkurransen.
 2. Konkurransen varer fra 1. april 2023 til 30.juni 2023 (”konkurranseperioden”). Vinnerne vil bli kontaktet enten via telefon eller e-post fortløpende under konkurranseperioden og senest 1 juli 2023.
 3. Kjøp av to valgfrie Define-produkter innenfor konkurranseperioden er et vilkår for hver deltakelse i konkurransen.
 4. Delta i konkurransen ved å fylle ut skjema direkte på define.no/konkurranse/.
 5. Totalt 15 vinnere av konkurransen vil trekkes tilfeldig. Trekningen av vinnerne er endelig, og kan ikke bestrides. Vinnere vil trekkes hver uke av konkurranseperioden. Dersom vi ikke får opprettet kontakt med én eller flere av vinnerne innen én uke etter første forsøk på kontakt vil vinneren(e) bli diskvalifisert fra konkurransen, og ny(e) vinner(e) vil bli trukket.  
 6. Premie: 15 vinnere vil motta en stylingpakke med rundbørsteføner, hårhåndkle og Define-produkter til en verdi av NOK 1.500. Premien må aksepteres slik som den er, og kan ikke byttes inn mot kontanter.
 7. Arrangøren reserverer seg retten til, etter eget skjønn, å diskvalifisere en deltaker dersom det foreligger særlige omstendigheter, dersom deltakelsen i konkurransen ikke er gyldig eller dersom vinneren ikke oppfyller kravene som er fastsatt i disse konkurransevilkårene. Arrangøren reserverer seg retten til å avlyse eller modifisere konkurransen ved relevante omstendigheter som helt eller delvis er utenfor arrangørens kontroll.
 8. Utover det som følger av ufravikelig norsk rett, er arrangøren ikke være ansvarlig for konkurransen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.  
 9. Alle eventuelle kostnader som oppstår hos deltakerne ved deltakelse i konkurransen eller premiering, er utelukkende deltakerens ansvar.  
 10. Konkurransen og vilkårene er underlagt norsk lov og norske domstoler.  
 11. Ved å delta i konkurransen aksepterer deltaker disse vilkårene.  
 12. Arrangøren av konkurransen er Orkla Home & Personal Care AS: 

Drammensveien 149
Postboks 423 Skøyen
0277 Oslo, Norge

Telefonnummer: + 47 22 54 40 00
E-post: consumerserviceohpc@orkla.no