Vink farvel til dårlige hårdager! Med en god rettetang i verktøykassa kan du redde enhver hårkrise.

Dårlige hårdager kan ramme oss alle – uansett hårtype eller lengde. Og vi som har våknet med hår som nekter å samarbeide vet hvor fort det kan sette en demper for resten av dagen. Heldigvis finnes det flere løsninger enn å krype tilbake til køys og trekke dynen over hodet. Det er her vidunderredskapet – rettetangen – kommer inn.

En god rettetang er verdt investeringen. Underverkene den kan utføre når håret er på sitt mest umulige er utallige. Den kan, blant annet, forvandle brusete bølger til glatt og glansfullt hår. Trenger du å roe ned en rebelsk pannelugg? Eller kanskje disiplinere ulydige ammehår? Da er rettetangen din reddende engel.

– Rettetangen er hårstylingens svar på Leatherman, sier Lise Holm-Glad, leder for Defines frisørteam.

– Jeg kan gjøre alt med den; lage krøller, bølger, eller glatt og shiny hår. Det finnes gode, rimelige rettetanger, men jeg anbefaler å gå for en med keramisk overflate. De gir jevnere varme og sliter ikke like mye på håret.

Men det beste med rettetangen er at den jobber raskt. Hårkriser fikses i en fei, og du kan til og med skvise inn litt styling på morgenkvisten. Tror du ikke på oss? Kaja fra Define Salongen viser hvordan du kan style håret med rettetang på kun et par minutter.

Slik styler du håret med rettetang:

  1. Del håret i to partier på hver side av øret
  2. Bruk rettetang og dra håret foran ørene bakover
  3. Rufs til og fest håret med Define Natural Hold Hairspray

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!