Alle med blondt, stripet, lysfarget og grått hår som ønsker en kald og frisk farge, bør bruke lilla sjampo. Ja, også de med naturlig blondt hår!

Du går strålende fornøyd ut av frisørsalongen med nye striper i håret. Noen uker senere, oppdager du at hårfargen har blitt blass og gul. Høres det kjent ut?

At håret blir gult over tid, er dessverre ikke et ukjent problem for blondiner flest. Særlig etter en sommer med eksponering fra sol og varme, vil mange oppleve at håret har mistet den klare, kalde fargen. Også etter et frisørbesøk vil antakelig håret naturlig gulne over tid. Det skyldes at toneren som frisøren setter for å gi deg den perfekte blonde nyansen etter hvert skylles ut. Da er redningen lilla sjampo!

Define Pure Blonde Shampoo.

Hva er lilla sjampo?

Lillasjampo, sølvsjampo, blåsjampo – felles for de alle er at de demper varme toner i håret. Og hemmeligheten er at de inneholder fargepigmenter.

I fargehjulet er lilla plassert direkte ovenfor gul. Det betyr at lilla og gul nøytraliserer hverandre. Med andre ord: De lilla pigmentene i sjampoen bidrar til å fjerne de gule tonene fra håret.

Blondt – og særlig bleket – hår trenger mye fuktighet. Derfor er sjampoen og balsamen i Define Pure Blonde-serien tilsatt pleiende og fuktighetsbevarende ingredienser som mykgjør og tilfører glans til håret.

Hvordan bruke lilla sjampo?

Bruk lilla sjampo på samme måte som vanlig sjampo. Gni produktet i hendene før du forsiktig masserer det inn i hodebunn og hår. La sjampoen virke i noen minutter før du skyller grundig. Vask håret to ganger for best effekt.

Har du vært skikkelig uheldig og fått mye gulskjær i håret, kan du påføre lilla sjampo i tørt hår. La den sitte i 10-20 minutter før du skyller og vasker håret som normalt.

For best resultat, bør du bruke lilla sjampo i kombinasjon med lilla balsam. Lilla balsam gir en ekstra fuktighetsbehandling til håret, samtidig som den forsterker fargeeffekten fra sjampoen. Balsamen påføres i vått hår etter sjamponering. La den virke i noen minutter før du skyller grundig.

Hvor ofte skal man bruke lilla sjampo?

Hvor ofte du bør bruke lilla sjampo, avhenger av hvor mye gulskjær du har i håret og hvor kald nyanse du ønsker. Du kan trygt bruke Define Pure Blonde Shampoo hver gang du vasker håret. Hårfargen vil bli friskere over tid. Bruk i kombinasjon med Define Pure Blonde Balsam for best resultat.

Frisør vasker blond kvinne med Define Pure Blonde Shampoo.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!