Å være gjest i bryllup er noe av det morsomste som finnes – du har en perfekt grunn til å kle deg opp så mye du vil og knipse selfier hele natten lang. Men hvordan skal du se ut på håret? Her får du tips til 5 fine frisyrer for kort hår.

Doble fletter

Hva er vel bedre enn én flette? Ja, du gjettet riktig: To fletter. Å ha kort hår er ikke et hinder i å flette håret. Bare se her, Ruby Rose med to franske fletter ned på sidene av hodet – et bevis på at selv skjønnheter med superkort hår kan flette håret. Tips: Litt tørrsjampo, eller volum spray i håret først gjør håret mindre glatt og det blir enklere å flette

To sidefletter på kort hår

Våt-looken

Wet-looken er stadig synlig på catwalken hos de store motehusene. Frisyren er både røff og klassisk på samme tid, og ser ikke ut til å forsvinne fra trendbildet med det første. Velg mellom å dra alt håret bakover eller prøv en sideskill slik som Selena Gomez har har.

Selena Gomez wet look

Halv-oppsatt bob

En rett bob er superelegant på egenhånd, men det skal ikke mye til for å sprite opp frisyren. Trekk den øverste delen i en bun, og pynt med en håndfull blanke hårspenner – slik som skuespilleren Lucy Hale har gjort her.

Oppsatt hår Lucy Hale

Tvunnet oppsetning

Føler du deg ikke så stødig på å flette ditt eget hår kan du tvinne håret! Ta en og en seksjon av gangen, tvinn håret og fest på plass med spenner. Du slipper å få håret i ansiktet og får det vekk fra nakken. Husk nok hårspray – og det kan være lurt å ta med en hårspray i vesken hvis du planlegger å danse hele natten.

Tvunnet oppsetning

Ballerina-bun

En stram ballerina-bun på toppen av hodet gir en sofistikert look, men hva med å ta den klassiske frisyren til nye høyder? Her har Millie Bobby Brown en mer leken versjon – “business in the front, party in the back”. Forfra ser frisyren enkel ut, men når hun snur hodet ser man tre stilige fletter som kryper opp fra nakken.

stram ballerina-bun

Ønsker du å gå for en enklere bun kan du teste denne versjonen som Kaja viser her:

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!