I sesongavslutningen av Define Salongen møter vi influenser Agnes Lovise som skal teste nye produkter som Lise har tatt med fra laben. Jentene samles for en avslutningsmiddag og snakker om året som har gått.

Det er klart for siste episode av sesong 2, og i denne episoden blir vi med Lise til Skien på besøk hos frisør Una og salongen hennes Kobber. Med seg har hun ny shampoo og balsam for farget hår direkte fra laben på Skøyen – som Una skal få teste på influenser Agnes Lovise. Agnes Lovise nyter behandlingen, koser seg i stolen hos Una og blir overrasket over resultatet.

Una er over gjennomsnittet opptatt av bærekraft, miljøvennlige ingredienser og kvalitet på produkter – noe som gjør henne til den strengeste testeren av alle. Det er så klart viktig for å kunne utvikle produkter av god kvalitet. Lise er selvfølgelig spent på resultatet.

 Avslutningsmiddag med jentene

Define-jentene samles hjemme hos Lise. Middagsinvitasjonen er ikke helt som forventet for Kaja og Isabel – for Lise har nemlig planlagt at jentene skal ta del i matlagingen. Kaja er litt skeptisk: «Her blir man invitert på middag, så skal man lage maten selv», men det viser seg at dette verken var så vanskelig eller krevende som hun fryktet.

Her snakker de om året som har gått, høydepunkter og fulle lister – og Lise sier noe som får frem tårene hos Isabell.

Har du fått med deg hele sesong 2 av Define Salongen? På YouTube-kanalen vår kan du se begge sesongene. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du syns!

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!