Define frisør Kine Sneen. Foto

Kine Sneen

Jobbet som frisør siden 1993. Kine har holdt en rekke kurs og visninger for frisører. Kine har oppnådd to pallplasser i NM og jobber til daglig i sin egen salong, Studio K i Trondheim.

Hvorfor Define frisør?

Ved å være med i frisørteamet har jeg lærte masse om produktutvikling og ingredienser. Det at vi kan snakke direkte med produktutviklere, gjør det hele veldig lærerikt og interessant. Jeg setter stor pris på den faglige kompetansen blant frisørene i teamet og vi har mye gøy sammen.

Mitt beste hårtips

Har du langt hår er det lurt å klemme vannet ut av håret med et håndkle, før du tar i balsam. Da får du et bedre og blankere resultat. Til alle som bruker mye styling, påfør shampoo i tørt hår før du tar i vann, skyll så og vask en gang til. Da unngår du produkt-rester i håret.

Favoritt Define produkt

Define Instant Volume Spray er helt fantastisk, du trenger ikke tuppere håret når du skal sette det opp. Fungerer også utmerket for å få mer volum. Spray litt innerst ved hårrøttene, og du er ferdig! Define Natural Hold Hairspray er også en av mine favoritter, gir godt hold samtidig som håret beholder sin naturlige bevegelse.

Les mer om: Studio K Frisør

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!