Kaja – Define frisørteam. Foto

Kaja Johannessen

Kaja har vært frisør siden 2002 og har blant annet jobbet hos Auster og Innovativ Frisør i Oslo. Hun har også hatt spennende oppdrag for TV2 med programmer som Idol og Hver gang vi møtes på CV. Jobber nå som daglig leder i Define frisørsalong på Skøyen.

Hvorfor Define frisør?

Det å kunne være med å utvikle gode produkter av kvalitet og til en god pris, så jeg på som en utrolig spennende mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg syns det er gøy å jobbe så tett med produktutviklere og være med på hele prosessen, før sluttproduktet kommer for salg i butikk. På den måten kan vi lage et skikkelig kvalitetsprodukt som fungerer.

Mitt beste hårtips

Til krøller: Gre håret godt før du vasker det. Ta med børsten inn i dusjen. Gre håret mens du skyller ut balsamen. Håndkletørk håret, men IKKE gre det, da ødelegger du krøll formen. Nå har du de perfekte krøller/ fallet!

Favoritt Define produkt

Jeg er veldig glad i Define Natural Hold Hairspray. Den bruker hver gang jeg skal forme håret med varmeverktøy, ellers bruker jeg alltid Instant Volume Spray. I tørt hår for å få maks volum og tekstur. Lett å forme og style håret, enten du skal ha flette, beachhår eller hestehale. Absolutt et allsidig produkt. I sjampo og balsam er Mild & Sensitive mine nye favoritter!

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!