Isabell - Define Frisørteam. Foto

Isabell Delmann

Isabell har jobbet jobbet som frisør siden 2012 og har blant annet jobbet hos Adam & Eva og vært lærer på Adam og Eva frisørskole. Nå jobber hun som frisør i Define frisørsalong på Skøyen.

Hvorfor Define frisør?

Jeg synes det virket spennende å være med på produkttesting. Det at vi har tett kontakt kjemiker og har vårt eget laboratorium her på Skøyen er så bra og det er veldig interessant og lærerikt å være tett på de som faktisk kan kjemi og som vet hva ingrediensene i produktene faktisk gjør! Jeg synes det er fint å kunne tilby kundene mine kvalitetsprodukter til en bra pris.

Mitt beste hårtips

Volum i håret: For å få et naturlig løft og fylde på håret ta først litt volume mousse i fuktig hår og føn håret med hodet bøyd fremover eller godt tilbake, ikke start å føne klissvått hår, blås det nesten tørt, så føner du det helt tørt med hodet bøyd fremover, avslutt med instant/volumspray, eller tørrshampoo. Litt hårspray til slutt så varer det lenger.

Favoritt Define produkt

Favoritten er helt klart Instant & Volume Spray sprayen. Vi med nordisk hår sliter ofte med hold i håret så denne er perfekt for å få litt ekstra volum, fylde og støtte i håret .

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!