Isabell - Define Frisørteam. Foto

Isabell Delmann

Isabell har jobbet jobbet som frisør siden 2012 og har blant annet jobbet hos Adam & Eva, og vært lærer på Adam og Eva frisørskole. Nå jobber hun som frisør i Define frisørsalong på Skøyen.

Hvorfor Define frisør?

Jeg synes det virket spennende å være med på produkttesting. Det at vi har tett kontakt med kjemiker, og har vårt eget laboratorium her på Skøyen, er så bra. Det er veldig interessant og lærerikt å være tett på de som faktisk kan kjemi og som vet hva ingrediensene i produktene faktisk gjør! Jeg synes det er fint å kunne tilby kundene mine kvalitetsprodukter til en bra pris.

Mitt beste hårtips

Volum i håret: For å få et naturlig løft og fylde på håret ta først litt volume mousse i fuktig hår og føn håret med hodet bøyd fremover eller godt tilbake, ikke start å føne klissvått hår, blås det nesten tørt, så føner du det helt tørt med hodet bøyd fremover, avslutt med instant volumspray, eller tørrshampoo. Litt hårspray til slutt så varer det lenger.

Favoritt Define produkt

Favoritten er helt klart Instant Volume Spray. Vi med nordisk hår sliter ofte med hold i håret, så denne er perfekt for å få litt ekstra volum, fylde og støtte.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!