Kenny Tonjeson

Kenny har vært frisør og makeup-artist siden 2002 og har lang fartstid innen TV-,film og teater produksjon i inn- og utland.

Han har jobbet med Hotel Cæsar, TV2, Den Norske Opera og Dyreparken. Jobbet mye med sosiale medier, influencere og content utvikling de siste årene.

Er lidenskapelig opptatt av trender inne hår og makeup, samt nye ingredienser og spennende produkter.

Hvorfor Define frisør?

Det å være en del av et profesjonelt hår team som kommer fra hele landet gir meg utrolig mye inspirasjon og kunnskap. Elsker å diskutere nye formuleringer og sammenligne erfaringer med ande likesinnede. Defines Frisør Team er helt unikt og det å få muligheten til å utvikle gode produkter til våre kunder med et bra prispunkt er kjempe spennende. Absolutt en mulighet jeg ikke kunne si nei til.

Mitt beste hårtips

Bli godt kjent med ditt eget hår og de produktene som fungerer for deg, og ikke bare baser hårpleie din på det du leser om eller ser i sosiale medier. Utfordre deg selv ved å prøve nye frisyrer og produkter. Alltid husk varmebeskyttende om du bruker føn eller rettetang, håret ditt vil beholde sin kvalitet mye lengre. Og ikke minst et lite tips som veldig mange gjør feil, bruk produktene i riktig rekkefølge: shampoo – kur – balsam

Favoritt Define produkt

Define Men Shaping Hairspray er et unikt herreprodukt som fungerer til både styling og finish. Sprayen gir håret struktur, gjør det enkelt og former og setter frisyren. Et alt-i-et produkt med andre ord.

Vil også legge til Define Original Dry Shampoo og Define Moulding Clay som jeg synes er i en helt egen klasse når det kommer til formulering og resultat.

 

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!