Beach looken returnerer som en hårtrend hvert år – og det er ikke så rart, for den er både lekker og enkel å få til. Her får du en liten guide til hvordan du kan få fantastisk strandhår uten å dra på stranda.

Den enkleste måten å få beach looken på er å ta seg en deilig dukkert i havet og la håret lufttørke i sommersola. Her i Norge har vi dessverre ikke den luksusen at vi kan gjøre det hele året, og om været ikke tillater en dukkert i havet kan du lage frisyren hjemme på badet.

Fire enkle steg til beach looken

1. Vask håret med en god shampoo gjerne en uten for mye pleie og fuktighet. Strength & Volume Shampoo inneholder et styrkende kompleks som bygger opp håret og gir litt volum. Perfekt for strandhåret! Bruk også Strength & Volume Balsam som ikke tynger håret og gjør det lett å style. Det beste er å bruke balsam kun i lengdene.

2. Tørk håret til det er håndkletørt. Deretter påfører du Define Volume Mousse som gir volum og støtte i håret. Husk å fordel godt i hele håret.

3. Føn håret med hodet bøyd fremover – det vil gi ekstra volum i håret. Du kan gjerne bruke et munnstykke på føneren for å klemme opp håret. Alternativt kan du rufse håret med fingrene og tvinne det litt for å få de riktige bølgene.

4. Bruk en volumspray den gir deg ekstra tekstur. Define Instant Volume Spray    er super å bruke for å få frem den perfekte formen og teksturen i håret. Bare spray rett i håret ved røttene for volum og i lengdene for å få frem fall og bevegelse.

Beach look med krølltang og hårrull

Det er også mulig å lage det perfekte strandhåret ved hjelp av en krølltang eller hårruller. Bruker du krølltang kan du følge de to første stegene over, men føn håret helt tørt når du tørker det. Deretter lager du store lokker med krølltangen. Husk å avslutte med litt hårspray så håret holder seg.

Hårruller er en metode som tar litt lenger tid, men det skåner håret da du slipper å varmebehandle håret. Har du god tid kan du starte med å vaske håret, påføre produkter og rulle opp små lokker i håndkletørt hår. Mens rullene sitter i til håret er helt tørt, kan du finne ut hva du skal ha på deg og sminke deg. Føler du at det tar for lang tid kan du føne litt – men det er også mulig å rulle det opp og la det tørke over natten. Også her avslutter du med en god hårspray.

Du kan også rulle opp håret når det er tørt. Spray med hårspray på hver hårdel før du ruller de opp. Bruk en føner med sterk varme og føn på håret/rullene i 5 minutter (ta tiden!). La håret avkjøle seg noen minutter, for eksempel mens du sminker deg, ta rullene forsiktig ut, og rufs til håret. Spray med hårspray til slutt for varighet.

Sunt, bølgete hår, gjerne litt rufsete med tilfeldige bølger langs skuldrene, er flatterende for alle med litt lengde i håret – og passer både til hverdag og fest.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!