Etter flere år med planlegging kunne vi endelig åpne dørene til vår egen frisørsalong. Samtidig ville vi gi dere et innblikk i hverdagen til frisørene våre i YouTube-serien: Define Salongen.

I flere år drømte vi om å åpne en egen frisørsalong, og 2019 skulle vise seg å være året drømmene ble til realitet. Samtidig kom ideen om å gi dere et innblikk i hverdagen til frisørene våre og livet i salongen. Resultatet kan du se i vår YouTube-serie, Define Salongen.I serien blir du bedre kjent med våre tre hovedpersoner: Lise, Kaja og Isabell.

Lise, leder for Defines frisørteam og har fagansvaret i Salongen

Lise var med å starte Define som merkevare i 2002 og har siden den gang hatt ansvaret for utviklingen av nye produkter, produkttester, råd og veiledning. Lise er superengasjert og kan det meste innen faget.

Hun har mange års erfaring som frisør, stylist og make-up artist, og har jobbet ved flere ledende frisørakademier. I tillegg har hun vunnet den gjeve prisen ‘European master stylist fra Art & Fashion Group’ i New York for sitt arbeid innen fashion og foto.

Kaja, daglig leder og frisør

Energiske Kaja startet som frisør i 2002 og har lang erfaring i bransjen. Hun stiller også med flere spennende oppdrag for TV2 på CVen, blant annet Idol og Hver gang vi møtes – men nå er vi så heldige å ha fått henne som daglig leder i Define Salongen.

Hun er en herlig og sprudlende jente med lidenskap for faget, og er opptatt av å gi kunden en god opplevelse, samt at tiden i stolen skal være en deilig pause i hverdagen.

Isabell, frisør i Define Salongen

Isabell

Isabell er vårt nyeste tilskudd i Define frisørteam, og er i tillegg frisør i Salongen. Hun har jobbet flere år som lærer på frisørskole og har hatt ansvar for lærlinger i salong.

Isabell er en teknisk og faglig sterk frisør som er opptatt av kvalitet i alt hun gjør. Hun er et rolig og behagelig vesen, men har en helt rå humor. Hvis du er i stolen til Isabell kan du være sikker på at du får en god opplevelse.

Trenger du en klipp, ny hårfarge eller styling, kan du freshe opp manken i Define frisørsalong på Skøyen. Og for all del: Sjekk ut YouTube-serien vår: Define Salongen!

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!