Endelig er det klart for ny sesong av Define Salongen og vi kunne ikke vært med glade! Fra mandag 2. desember kan du bli med jentene på nye frisøreventyr, og i første episode får du se hvordan det går når influensere får slippe løs på laben vår.

I første sesong åpnet Define sin første frisørsalong, og vi fikk et dypdykk i hverdagen til jentene våre, Kaja, Isabell og Lise. De hadde besøk av flere influensere, blant annet Hanna-Martine, Anna & Erica og Yvonne Sollien. Jentene utviklet sterke relasjoner til hverandre, og ble til slutt som en liten familie.

Har du ikke fått med deg første sesong av Define Salongen? Se den på YouTube.

Influensere på Define salongen. Versjon 1. Foto

Influensere lager egne shampoo

Det blir ikke færre influensere i denne sesongen. Allerede i første episode har vi besøk av hele 13 stykker som alle skal få lage sin egen shampoo og balsam. Med kyndig veiledning av Lise og kjemiker Silje, får de velge hovedingrediens og parfyme til sine helt personlige hårprodukter.

Dette skal de få lov til å gjøre på laboratoriet vårt på Skøyen – bare tre etasjer over frisørsalongen. Her blir nemlig alle Defineprodukter utviklet, før de produseres i Skandinavia og havner i din nærmeste dagligvarebutikk. Det vil vi si er kortreist hårpleie!

Laben på Skøyen

Det er ikke mange som kan skilte med et eget laboratorium på arbeidsplassen, men vi er så heldige at vi sitter tett på våre geni-kolleger som kan trylle med kjemi og lage magiske produkter.

I fem år har kjemikern vår, Silje, jobbet med utvikling av hårprodukter. Basert på ideer fra et frisørteam med Lise i spissen, har hun og kollegene utviklet produkter som testes omstendelig – både på laben vår og hos frisørteamet til ønsket kvalitet er oppnådd.

Vi jobber mye med miljø og bærekraft og ønsker stadig å forbedre oss til fordel for deg som forbruker og miljøet vårt. Trygghet er også viktig. Både for de som bruker produktene og for oss som jobber med dem. Og selvfølgelig er ingen av produktene våre testet på dyr.

Vi gleder oss masse til å vise dere hva vi har drevet med siden sist. Subscribe Define Norge på YouTube eller følg med på Define.no for å se episodene.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!