Define Clean & fresh shampoo for menn.

Bli kvitt hjemmekontorsveisen

Du er ferdig med hjemmekontor og skal endelig tilbake til en hverdag på jobb eller skole. Etter flere måneder der håret kanskje ikke har stått øverst på prioriteringslista, er det endelig på tide å freshe opp sveisen.

Endelig tilbake på kontoret

Mange gleder seg til å kunne jobbe sammen med kollegaer og medstudenter etter flere måneder på hjemmekontor. Endelig kan du starte dagen med å fikse håret med produkter som gjør at du føler deg velstelt og kul både i kantina og i viktige møter.

Å fikse håret med hårvoks er enkelt

Den enkleste måten å style en kort herrefrisyre, er med hårvoks.

Ulike produkter passer til ulike hårtyper og frisyrer. Hvilken du bør velge, avhenger blant annet av hva slags resultat du ønsker – hold, glans eller et naturlig resultat, og lengden på håret ditt. Her får du oversikt over våre hårvokser til menn, og hvordan de kan brukes.

Define Moulding Clay er er en fast og tørr voks som gir maksimalt hold i stylingen og god kontroll på håret. Håret legges der du vil, og holder seg der, samtidig som den gir en matt finish. Clayen passer til korte frisyrer og er fin til tynt hår.

Define Soft Mud er en myk og kremaktig voks som passer til hår med litt lengder, men også kort hår. Den er enkel å fordele i håret, noe som gjør det lett å forme det slik du ønsker. Soft Mud har middels hold og demper tørt hår som bruser seg. I tillegg er den enkel å vaske ut.

Define Aqua Wax er en myk voks som gir masse glans og en shiny finish. Den passer til både tykt, krøllete og tørt hår – og gjør at du enkelt kan forme de mest strie hårtypene. Voksen er vannløselig og er derfor enkel å vaske ut.

Fordel Moulding Clay i hendene, gni hendene sammen slik at den blir mykere og lettere å fordele. Clay kan brukes både i litt fuktig og i tørt hår. Tilpass mengden etter hårets tykkelse og lengde. Fordel clayen godt i håret før du former til den fasongen du ønsker. Husk bakhodet!
Define Moulding Clay Trykk for tips til bruk
Fordel mud i håndflatene og påfør håret. Form håret slik du ønsker. Første gang du bruker Soft Mud, ta litt om gangen og tilpass mengde etter hårets lengde og tykkelse. Soft Mud kan brukes i både tørt og fuktig hår.
Define Soft Mud Trykk for tips til bruk
Ta en liten mengde voks, gni den ut i håndflatene og fordel jevnt i hele håret. Husk bakhodet. Deretter former du til den frisyren du ønsker.
Define Aqua Wax Trykk for tips til bruk

Sjampo til herre

En god frisyre starter med en skikkelig god hårvask – og valg av shampoo har mer å si enn mange tror. Det er spesielt viktig å velge riktig sjampo om du bruker stylingprodukter. Dersom du ikke får vasket ut alle produktrestene, vil håret bli fett og tungt og vanskelig å style igjen.

Fem menn og kvinner i kontorlandskap. Foto.
Define Men Clean & Fresh Shampoo. Foto.

Define Men Clean & Fresh Shampoo er effektiv og skånsom på samme tid. Den vasker helt rent for stylingprodukter og fett, samtidig som den er mild og pleiende mot hodebunnen og forebygger flass. Med et helt rent hår, er det også lettere å fikse håret med hårvoks og få resultatet du er ute etter.

Stille bygate. Foto.

Enten du er på jakt etter en matt og klassisk look, eller vil gjøre noe mer vågalt: En god hårvoks vil enkelt kunne ta hjemmekontorsveisen tilbake til skolebenken eller jobbhverdagen. Prøv deg frem for å finne hvilken som passer deg og din hårtype – og du er klar for å ta hverdagen tilbake.

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!