De fleste kler kort hår – så lenge du har en klipp som passer ansiktet ditt og styler riktig. Den korte frisyren kan styles på mange måter, og her deler vi noen tips.

Hvordan få volum i kort hår

Når du skal styler kort hår er det lurt å starte med volum. Det gjør du på følgende måte: Fordele Pure Volume Mousse i hele håret. Den gir volum og hold til alle hårtyper og er enkel å fordele, samtidig som den gir ekstra løft uten å tynge håret.

fordele mousse i håret

Deretter føner du håret. Starte alltid nederst på underhåret. Her løfter du ikke håret så mye, da det ikke skal være så mye høyde og volum nederst. Jo høyere opp på hodet du kommer, desto mer må du løfte børste opp fra hodebunnen. Dette er med å på skape volum.

føne håret for volum

Småhår og frizz kan dempes og legges ned med Shape & Structure Paste. Dette produktet kan du bruke i både tørt og fuktig hår.

For å få mer volum kan du bruke en kam og løfte opp håret i kronepartiet. Deretter avslutter du med hårspray for at frisyren skal holde.

Løft kronepartiet med en kam

Røff og rufsete frisyre til kort hår

Ønsker du å røffe opp frisyren til en mer rufsete versjon følger du oppskriften over for volum i håret, men dra håret fra krona og fram for å bli kvitt skillen. Deretter svinger du håret til den siden du ønsker. Rufse til, og løft håret med en kam. Deretter avslutter du med hårspray.

røffere look til kort hår

Comb-back-frisyre til kort hår

Ønsker du å få håret vekk fra ansiktet er den aktuelle «Comb-back»-frisyren perfekt! I dette tilfellet bruker du også mousse i håret og føner for volum. Plasser børsten inntil hodebunn fra panna og dra børsten fra deg. Deretter er det på tide å tuppere. Ha litt bredde fra panna når du tuperer slik at du får en glatt og pen front.

tuppere i front

Gre øverste del av håret slik at tupperingen ikke blir så tydelig, og at håret ser glatt ut. Bruk hårspray. Gjenta prosessen med å gre og hårspray om det er nødvendig.

hårspray

Til slutt fordeler du litt Paste i hendene og drar de gjennom siden. Avslutt med hårspray for godt hold og bruk kam til å løfte håret der det trengs.

comb back frisyre til kort hår

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!