Vi er mange som drømmer om tykkere hår, selv om håret vi fått utdelt er stort sett bestemt av genene våre. God pleie og et sunt kosthold påvirker hårets utseende, men det er vanskelig å få fyldigere hår. Da er det godt å vite at mye kan gjøres med styling.

Det første du trenger for å få fyldigere hår er en god volume mousse som du påfører i fuktig hår. Pure Volume Mousse fra Define gir ekstra løft, volum og hold til alle hårtyper.

Beste verktøyet for fyldigere hår

– Det beste verktøyet jeg vet om for å få volum og fyldigere hår, er en føner med rundbørste. Denne funker på alle hårlengder. Du trenger ikke rulle inn håret på børsten hvis du ikke ønsker den typiske rundbørsteføn- looken, men rett og slett sette børsten inn ved hårroten og løfte håret rett opp, på hele hodet, forteller Lise Holm-Glad, leder for Defines Frisørteam.

Lise forteller videre at det viktigste er at håret er 100 prosent tørt når du avslutter fønen. Hun anbefaler derfor å starte med føneren når håret er nesten tørt. Det blir mindre slitsomt for deg, samtidig som det blir mindre slitasje på håret ditt.

– Når håret er tørt: Define Volume Spray ved røttene og Define Hårspray i lengdene så er du good to go!

Se Definefrisør Isabell lager volum med føner her.

Fyldigere hår uten føn

Har du ikke mulighet til å føne håret, så er det fortsatt mulig å få håret til å se fyldigere ut. Lise tipser om produktbruk.

– Jeg synes at det er best å bruke en sjampo med styrkende proteiner, som Styrkende Hveteprotein Shampoo, eller en styrkende volumsjampo, som strength volume shampo. Disse tynger ikke håret, noe jeg synes shine- og fuktighets sjampoer har en tendens til, sier Lise.

Hun legger også til at det er viktig å huske at balsam kun skal brukes i lengdene, og at mousse i fuktig, nyvasket hår også alltid er smart – enten du føner eller ikke.

Produkter for fyldigere hår

– Når håret er tørt finnes det et stylingprodukt som gir volum til alle hårtyper: Define Instant Volume Spray, tipser Lise om.

Dette er en unik blanding av tørrsjampo og hårspray, og gir et kjempefint løft til håret. Frisørteamet kaller den “tuppering på boks”. Bare løft håret og spray innerst ved hårrøttene over hele hodet og form håret som ønsket.

– Har det gått noen dager siden du vasket håret, kan du starte med litt tørrsjampo før du går på med volumsprayen. Avslutt med litt hårspray. Det er alltid en god ide!

@definenorge på Instagram

Spørsmål sendt inn. Du vil få svar så fort vi har mulighet!